• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар практикум для керівників закладів дошкільної освіти.

Семінар практикум для керівників закладів дошкільної освіти.

2018-05-03

В рамках виконання плану заходів по запровадженню інклюзивної освіти в місті Кропивницькому на базі інклюзивно-ресурсного центру управління освіти Міської ради міста Кропивницького пройшов семінар практикум для керівників закладів дошкільної освіти.

Начальник управління освіти, Л.Костенко, проінформувала присутніх про актуальні питання створення сприятливого освітнього середовища у відповідності до вимог чинного законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами.

Згідно запланованого плану завідувачів дошкільних навчальних закладів міста ознайомили з алгоритмом дій керівника по створенню інклюзивного освітнього середовища та познайомили з особливостями врахування індивідуальної освітньої траєкторії у відповідності до потреб дитини.

Учасники переглянули робочі моменти по створенню індивідуальної навчальної програми для дитини з особливими потребами, а саме процес вивчення емоційно-вольової, фізичної, мовленнєвої та когнітивної сфери дитини.

Завершилася робота переглядом та обговорення фільму про інклюзивну освіту в закладах загальної середньої освіти в місті Кропивницькому.


/Files/images/1а.jpg/Files/images/2с.png/Files/images/3а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 475

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.