• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в стратегічній сесії з розроблення Концепції трансформації спеціального навчання чудова нагода втілити в життя професійні мрії .

Участь в стратегічній сесії з розроблення Концепції трансформації спеціального навчання чудова нагода втілити в життя професійні мрії .

2023-10-12

/Files/images/робоча група фото.jpg

Участь в стратегічній сесії з розроблення Концепції трансформації спеціального навчання чудова нагода втілити в життя професійні мрії . Стратегічна сесія проходила 11-12 жовтня 2023 року за ініціативи Радниці-Уповноваженої з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ї Герасимчук у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за підтримки Люмос Україна, за активної участі Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, закладів спеціальної освіти, інклюзивно-ресурсних центрів України та громадських організацій. Якою має бути спеціальна освіта в Україні, щоб забезпечити потреби отримувачів послуг безпосередньо та в контексті інклюзивності освіти? Над цим питанням 2 дні працювали учасники Стратегічної сесії з розроблення Концепції трансформації спеціальної освіти в умовах кризи в Україні. Є перші результати роботи та напрацювання щодо напрямку розвитку спеціальної освіти. Старт виявився складним та очевидно, що простих рішень не існує. Впевнена, що байдужих в робочій групі не має, тому труднощі нас не лякають. Далі буде…

/Files/images/робоча група фото.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.