• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День ментального здоров’я - гарна нагода розповісти громаді про проект #НЕМОВЧИ#, що реалізується за фінансування ПРООН "Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, спричиненою війною”.

День ментального здоров’я - гарна нагода розповісти громаді про проект #НЕМОВЧИ#, що реалізується за фінансування ПРООН "Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, спричиненою війною”.

2023-10-10

/Files/images/ментальне здоров..jpg

https://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2021/1010202301.html

День ментального здоров’я - гарна нагода розповісти громаді пропроект #НЕМОВЧИ#, що реалізується за фінансування ПРООН "Сприянняреабілітації осіб з інвалідністю, спричиненою війною”.

10 жовтня 2023 року в Кропивницькому відбувся масштабний форумщодо збереження психічного здоров’я людей, які постраждали від війни.У форумі взяв участь начальник Кіровоградської ОВА АндрійРайкович, заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова, головаКіровоградської обласної ради Юрій Дрозд, в.о. Кропивницького міськогоголови Олександр Мосін, депутати місцевих рад, представники освіти,охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики, громадськихорганізацій та бізнесу.Олена Дорошенко проінформувала присутніх, що гранд на реалізаціювиграла «ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПІЛКА ОСОБЛИВИХ СІМЕЙОЖИНА» та реалізується він спільно Комунальним некомерційнимпідприємством «Обласний клінічний госпіталь ветеранів війниКіровоградської обласної ради» http://gospital.in.ua/contact/ КУ «ІРЦ № 1Кропивницької міської ради»

http://osvita-mrk.gov.ua та Центральноукраїнським державний університетімені Володимира Винниченка https://www.cuspu.edu.ua/ua/. Командапроекту успішно пройшла навчання та готова надавати допомогу громадянамподолати пов’язаний із війною стрес та наслідки пережитих травматичнихподій, запобігти розвитку психічних розладів в тому числі і набутихмовленнєвих розладів.

/Files/images/ментальне.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.